Parsonrusselinterrierit


Akiina's Parsonrusselinterrierit pentueet & tulokset // tietoa rodusta


 

Tupla-Täplän Sissi Sport MURU2

"Muru"

Muru on meidän perheen vahtikoira. Aina kun auto tulee pihaan, joko vieras tai tuttu, saa komentaa Murua olemaan hiljaa, eikä se millään haluaisi lopettaa haukkumistaan. Muru on lauman edelläkulkija, joka lenkeillä ensimmäisenä tervehtii vastaantulijoita. Isännän mielestä Muru on paras lenkkikaveri. Muru on tyypillinen parsoni, ja sillä on ollut kolmet pennut.

Muru on meidän perheen toinen temppukoira. Tämä räksyttäjä osaa istua, mennä maahan, antaa tassua, kieriä, kuolla, mennä ympäri, sivulle jotenkuten ja osaa melkein käsien läpi hyppäyksenkin. Aina se haluaisi oppia lisää ja lisää, mutta välillä kouluttajalla menee hermot kun Muru alkaa hätiköidä ja useimmiten tylsistyy. 

 


 

 Akiina's Gorgeous Goldie10964667 10205777402096378 690809156 o

"Hertta"

Hertta on meidän uusi parsonivahvistus; Akiina's Biancan ja Maitomiehen Actionin tyttö. Oikein lupaavan oloinen, ikäisekseen fiksu ja rauhallinen koiranalku. Mutta odottakaas kun laitetaan valjaat ja pääsee emännän kanssa harrastamaan valjakkohiihtoa niin silloin mennään eikä meinata! Aivan rekikoiran pää parsonin kropassa...6-8 km lenkit mennään hurjaa vauhtia, usein mukana on myös Muru-mummo, sekä kettuterrierit Namu ja Daim. Kätevää kun saa yhtäaikaa emäntä ja koirat liikuntaa! Suunnitelmissa Hertan kanssa on näyttelyt ja myöskin tutustuminen keinoluolilla riistaan.