Bretagnen Bassetit


Akiina's Bretagnen Bassetit pentueet & tulokset // tietoa rodusta


 FIN MVA Easeful Celestine IISA

"Iisa" 

Iisa on meidän ensimmäinen fauvemme, ja hänen myötä olemme rotuun ihastuneet. Se on vähä höpsö, eikä ehkä ihan fiksuimmasta päästä, mutta silti tosi ihana. Iisalla on ollut jo kolmet pennut. 

Iisa pitää metsässä vapaana juoksentelusta ja selällään kellimisestä rapsutusten toivossa. Luitten syömisessä Iisa on kaikista nopein. Tytsy on myös hiukan itsepäinen, mutta tottelee kuitenkin aina loppujen lopuksi.

Vanhus tulee kuitenkin hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on laumassa paras makoilukaveri. Metsässä se innostuu välillä ajamaan kavereitansa takaa kuuluvasti huutaen. Iisa on meidän näyttelyneitimme muotovaliotitteleineen.
 

FI MVA Akiina's Aada 
aada

"Aada"

Aada on iloinen ja itsepäinen pieni veijari. Tytsy tykkää leikkiä leluilla ja haistella ulkona kaikkea, jonka vuoksi luoksetulo on vielä vähän hakusessa. Aadan bestis on kettis Namu, jonka kanssa riemua riittää kunnes on pakko levätä. 

Aada jäi meille Iisan viimeisestä pentueesta ja hänestä pitäisi tulla äippänsä seuraaja. Kyllä se ainakin omaa samalaiset hellyyttävät silmät ja hurmaavan luonteen.
 
Aada valioitui kesällä 2013. Aadalla on ollut yksi tosi tasainen pentue, 6 narttua ja 2 urosta.